Fotoshoot op stal

Vandaag zijn we vroeg opgestaan om foto’s te maken met z’n allen op stal. We hadden allemaal lekkere dingen voor de lunch mee zoals pizza en hele lekkere zelfgebakken egelbroodjes van Josien. Het plan was om ’s ochtends eerst portret foto’s te maken en na de lunch nog foto’s van het rijden. Het weer dacht daar anders over waardoor het alleen bij portret foto’s is gebleven. Hoewel het vanochtend balen was van het weer bleek dit thuis wel voor hele mooie foto’s te zorgen!

Voor de camera:
Ik ben heel blij me Esra haar langen manen, maar ik moet zeggen dat ze soms wel wat onhandig zijn. Ook vandaag met de fotoshoot, want als ik ging lachen waaiden ze geregeld mijn mond in:
DSC_0008

Uiteindelijk wist ik hoe ver ik mijn hoofd bij Esra vandaan moest houden en kon ik ook zonder een bos manen in mijn mond lachen:
DSC_0010

Terwijl ik aan het zoeken was bleef Esra natuurlijk ook niet constant geconcentreerd:
DSC_0016
DSC_0026

Maar met een oplettende fotograaf heb je soms zomaar een bijzondere foto. Zo ook toen ik mijn haar aan het losmaken was:
DSC_0030

Maar er zijn zeker leuke foto’s uitgekomen van mij en mijn meisje:

Voor het fotoalbum met een grotere selectie aan foto’s *klik hier*.

Achter de camera:

……….De informatie die u probeert te openen is alleen voor leden. Bent u al lid log dan in. Nog geen lid, dan kunt u zich hieronder registreren.

Existing Users Log In
 Gegevens onthouden  
New User Registration
*Verplicht veld
Comments are closed.