Esra zegt hallo

20140617_171518-verkleind

Esra en ik hebben de afgelopen tijd gewoon door getraind. Omdat onze instructeur ziek was werden we eerst wel iets minder fanatiek maar we hebben wel heerlijk genoten van het zomerse weer en hebben regelmatig een buitenritje gemaakt. Hier leeft Esra helemaal van op.

IMG-20140704-WA0000

Met het warme weer was ik er meestal vroeg en omdat ze dan vaak nog geen nieuw stuk weiland erbij hadden gekregen mocht ze van mij even van het klaver genieten, dit vond ze heerlijk.

IMG-20140815-WA0004 Verkleind

Haar manen beginnen inmiddels al flink te groeien en hier hingen ze helemaal los toen we binnen een bui aan het afwachten waren.

20140817_124236-verkleind.
Begin september gaan Esra en ik op trainingsweekend en daardoor zijn we ook weer een stuk fanatieker gaan trainen. Het leuke is dat ze hierdoor zelf ook steeds fanatieker wordt. Zelfs als ze wel net een stuk weiland er bij heeft gekregen met sappig vers gras. Komt ze toch meteen naar het hek gelopen als ze me aan ziet komen lopen en gaat ze graag mee om weer aan het werk te gaan. Ook met de regen van afgelopen week hebben we door getraind. Esra heeft als een klein kind in de plassen lopen stampen. Maar ik hoop dat we volgende week weer mooier weer krijgen. Misschien dat ik dan weer iemand zover kan krijgen om foto’s te maken. Al rijdend een selfie maken gaat toch wel heel lastig.

Leave A Reply