Gister pedicuren, vandaag ochtendgymnastiek

Pedicuren: Esra werd altijd door haar eigenaren zelf bekapt. Vroeger vond ze dit altijd erg moeilijk en had ze er helemaal geen zin in. Ze haalde dan de gekste capriolen uit om er toch onderuit te komen. We hebben daarom ook heel veel geoefend op het braaf optillen van de voetjes en het normaal uit kunnen krabben. In de tijd dat ik haar verzorgde werd dit al steeds beter en is ze met het bekappen ook veel makkelijker geworden. Toch is het dan wel een beetje spannend als een nieuw iemand (de hoefsmid) komt om te bekappen. Tenminste dat dacht ik. Esra daarentegen had er helemaal geen problemen mee. Zij was heerlijk van haar brokjes aan het genieten en tilde braaf haar voetjes op. Toen de eerste drie klaar waren, tilde ze uit zichzelf nummer vier al op. Het lijkt dus haast dat ze het al leuk begint te vinden! (Misschien dat die brokjes daar iets mee te maken hebben.)

Ochtendgymnastiek: Omdat het vandaag lekker warm zou worden ben ik vandaag voor college aan naar stal gegaan. De dames vonden dit allemaal toch wel erg vroeg:

20140520_081723

Maar ik heb Esra toch uit de wei gehaald en heb haar heerlijk in het zonnetje gelongeerd. Ze moest even op gang komen en was daardoor in het begin een beetje sloom, maar als snel had ze er weer een goed tempo inzitten.

1 comment on “Gister pedicuren, vandaag ochtendgymnastiek”

Leave A Reply