Filmpje! : Afgelopen week heerlijk gereden

Af en toe film ik onze training om te kijken hoe we ervoor staan. Het is niet alleen handig om te zien wat ik verkeerd doe. Zoals dat ik zie dat ik zelf aan de linkerkant een beetje in buig. Maar het is ook vooral wel erg leuk om te zien hoe het er nu eigenlijk uitziet! Dit weekend heb ik wat zitten knutselen en van de 36 minuten durende film (daarna was het kaartje vol), heb ik het voor jullie beperkt tot een “kleine” 5 minuten, om het ook nog een beetje interessant te houden. Aan het einde is een klein beginnetje van traver te zien, het gaat hier echt om een beginnetje, want er moet nog behoorlijk aan gesleuteld worden. Maar om straks het verschil te kunnen zien heb ik het er toch bijgezet.

(Wij zijn die met het groene dekje en donkergroen shirt)

2 comments on “Filmpje! : Afgelopen week heerlijk gereden”

Leave A Reply